Ljubav tokom naredna tri dana: Bivsi su tu, cekaju vas prvi korak!

Ljubav tokom naredna tri dana: Bivsi su tu, cekaju vas prvi korak!

2024-09-13 0 By Admin

VAGA

Ovo ce biti dani kada ce mnogo toga doci na svoje. Ono sto je vazno da kazemo jeste da vam ljubomora ni u kom slucaju nije potrebna. Vi ste voljeni i imate nekog ko bi za vas bas sve uradio. To je ono sto je osnova svega. Zato ne treba da kvarite  ono sto imate  i da zbog sumnji koje nemaju osnova sami sebi rusite srecu.

 

 SKORPIJA

Ovo  moze da bude jako lep dan kada ste vi u pitanju. To je ono sto moramo da naglasimo. Ako vam je stalo do nekoga onda tu osobu cuvajte i cenite i uvek imajte na umu da je ona prema vama iskrena. Ovih dana vas ponos moze biti veliki problem.  To je ono o cemu morate da mislite. Nemojte odustajati vec budite ono sto jeste  i sve ce doci na svoje brze nego sto mislite.

 

 

 STRELAC

Naredna tri dana ce biti poprilicno naporna sto se tice posla ali ce zato na polju finansija vama da cvetaju ruze. To je ono sto moramo reci. Mislite o tome sta zelite, i ponasajte se u skladu sa tim. Cuda su moguca onome ko u njih veruje, a vi ste znak koji je svestan svojh odluka i kada vam je do necega stalo vi znate kako da se za to i izborite.

 

JARAC

Smesi vam se jako lep period. To je   cinjenica,ali  isto tako bi  ste trebali da mislite da li je za vas sada najbolje da odustanete od jedne vage. Jer, ako je ona za vas pogresna i ako vam ne stavlja do znanja da ceni sve sto cinite za nju… Onda prosto krenite dalje jer da bi dosle prave osobe moramo pogresnima reci zbogom. 

 

 VODOLIJA

Sjajan je period pred vama. U to nema nimalo sumnje. Tokom tri naredna dana moze da dodje do potpunog preokreta kada je u pitanju vas  ljubavni zivot. Samo nemojte odustajati od svojih namera i dozvolite sebi da uzivate u onome do cega vam je iskreno stalo,a to je ljubav.  Slusajte svoje srce, od toga mnogo zavisi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Ovo ce biti dani kada ce cuda biti na vasoj strani i kada je prosto idealno  vreme za ljubav. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda treba tu osobu da cuvate i da joj date do znanja da cenite sve sto cini za vas.

Moramo reci da ribama koje su u vezi sledi nesto posebno lepo.

Stranice: 1 2