Slede novi dani i nova sreca,ali desavanja nece biti lepa bas svima-igra sudbine i zodijak!

Slede novi dani i nova sreca,ali desavanja nece biti lepa bas svima-igra sudbine i zodijak!

2024-09-12 Off By Admin

VAGA

Imate neke dileme i pokazite se spremnim da im odgovorite. Mozda vas neko stavi pred svrsen cin. Od vas se ceka da reagujete na vreme, ali ne onako kako osecate u trenutku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Prate vas nove okolnosti koje morate da prihvatite. Vreme je da se odlucite kako cete dalje i da se morate miriti sa istinom. Nesto ce vas pratiti sto nece da vam odgovara, ali cete se nekako nositi ovih dana.

 

STRELAC

Bicete odlucni sto se tice onoga sto se od vas ocekuje. Vase zelje ce da dodju na red, ali cete pokazati i ljubav i strpljenje. Vase odluke ce biti cvrste,ali cete slusati i razum i srce istovremeno.

 

JARAC

Pokazite hrabrost kada naidjete na neke nepovoljne okolnosti. Budite odlucni da se suprostavite osobama koje vam namecu svoje misljenje. Vreme je da se konacno pokaze vas stav i da se istaknete. Predugo cutite!

 

VODOLIJA

U zadnje vreme ste promenljivog raspolozenja, pa cete i dalje biti. Ovih dana se osecate tako kao da su vam svi oko vas krivi. Novi dani vam ne donose i novu srecu, vec cudna desavanja. Rado biste da odgonetnete razlog svoga neraspolozenja.

 

RIBE

Novi dani ce  doneti promene i iznenadjenja. Vazno je da kazemo da je doslo vreme da se dese promene. Ljubav kuca na necija vrata i vi postajete znak koji ce dobiti priliku da ostvari svoje snove. Nemojte dizati ruke od onog sto naumite. Blizu ste cilja.

Stranice: 1 2