Necija kuca ljubavi ce biti ispunjena tugom do kraja septembra,a nekome slede izazovi!

Necija kuca ljubavi ce biti ispunjena tugom do kraja septembra,a nekome slede izazovi!

2024-09-12 Off By Admin

VAGA

Vasa licna sreca ce biti na strani jedne osobe. Ocekujete da se ona posveti vama i da se zblizite sto vise. Makar samo zbog druzenja u prvom planu, ako ne zbog skrivanih osecanja. Sama ce da isplivaju kad dodje vreme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vasa kuca ljubavi bi se mogla popuniti radoscu. Sve  je do vas i vase volje za noviom poznastvom. Neko vam se dopada kao i vi njemu, ali nikako da se nadjete na pravom mestu i u pravo vreme.

 

STRELAC

Gledajte da budete malo razumniji i da se ne zanosite. Mislite da cete sarmom zavesti koga god hocete. Ovog puta ce sve ici mnogo teze, jer vam se dopada posebna osoba. Necete je osvojiti tako lako, niti tako brzo, kako ste navikli.

 

JARAC

Vec ste na putu da se sredite i da se vasa kuca ljubavi popravi. Izadjite iz senke i svih tuznih desavanja koja ste imali. Budite odlucni da pokazete sta hocete i da sledite svoje zelje. Jedna bi se mogla uskoro ostvariti.

 

VODOLIJA

Okrenite se jednoj osobi koja vam ukazuje paznju. Ostavite svoj ponos iza sebe i budite spremni na druzenje. Vasa ocekivanja bi mogla da se pokrenu ka nekim ispunjenjima. Nemojte je potceniti jer ste sumnjicavi.

 

RIBE

Idete lagano ka svojim obavezama i privodite ih kraju. Svesni ste svoga starta, a od njega sve zavisi. Budite svesni da samo rad i zalaganje donose rezultate. Tako je to kada je u pitanju i emotivni zivot. Sreca nece doci sama i podrazumeva uporno traganje za srecom!

Stranice: 1 2