Dani do pocetka jeseni:Zvezde ce se zaigrati sudbinom nekih zodijaka!

Dani do pocetka jeseni:Zvezde ce se zaigrati sudbinom nekih zodijaka!

2024-09-11 0 By Admin

VAGA

Niste spremni da udjete u jesen, a da niste emotivno udruzeni sa jednom skorpijom.Sta se onda desava i sta vam je ciniti, ako je tako?Okrenite se boljim stvarima i pokazite da ste svesni da se morate pribliziti njoj.Sto se tice nje, ne znate za nju,a sto se tice vas, vi ste sa njom srcem blizu.

 

SKORPIJA

Videli ste da vas posmatra jedna vaga i svesni ste njenih simpatija. Ono sto ste culi, uverava vas da vas ona tajno voli. Vreme je da ne budete  daleko od nje, ni ocima, niti srcem.Uvericete se da vas voli, pa se okrenite i iskrenim osecanjima svoga srca. Recite joj da vam je stalo do nje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jedno je jasno, a to je vreme koje neprimetno prolazi. Zato se okrenite sto boljem i konkretnijem pravcu i budite  svesni sta zelite.Budite svesni  da morate da hvatate svoju poslednju sansu.A ta sansa ce vam se ukazati kroz  jednu lepu ribu koju cete sresti vrlo skoro.

 

JARAC

Osecate da ce se zvezde  zaigrati sa vasom sudbinom  i to bas ovih dana. Srce vas vuce  ka jednoj osobi, ali od nje vam nema odgovora.Budite konkretni i pokazite sta zelite i ko ce vam moci da ostvari snove.Osecate da bi to mogla biti jedna vodolija, ali vas do sada nije udostojila ni jednog pogleda.

 

VODOLIJA

Do pocetka jeseni cete shvatiti da vas voli jedan jarac, ali cinite sve.Morate znati da vas voli jedna vodolija i da je morate udostojiti pogleda bar.Pred vama je ljubav o kakvoj sanjate, ali morate biti i direktni i konkretni. Srce vas opominje da mu se morate okrenuti.

 

RIBE

Budite svesni da necete dugo biti sami, niti usamljeni. Sledi vam veza sa jednim strelcem i to ce biti nesto najlepse. Od vas se ocekuje da budete spremni na toleranciju i da se izjasnite po pitanju osecanja. Vase srce ce je prepoznati, jer ce zakucati ljubavlju koja ce da traje.

Stranice: 1 2