Cetvrtak,petak,subota:Slede dani koji ce promeniti sve!

Cetvrtak,petak,subota:Slede dani koji ce promeniti sve!

2024-09-11 Off By Admin

 VAGA

Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Da ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Samo pustite da vas vodi srce jer cete itekako uspeti da resite neke probleme mnogo brze nego sto mislite. Naredna tri dana donose iznenadjenja.

 

SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovo biti tri dana za pravu ljubav. Jedna vodolija sa vama zeli novu sansu. Nemojte ocekivati cudo vec se posvetite sebi i onome do cega vam je stalo. Sreca ce biti na vasoj strani brze nego sto mislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovo biti sjajni dani. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nekome ste vazni i dragi i bitno je da znate da cete imati vise srece nego sto mozete da zamislite. Bice ovo vas srecan period.

 

 JARAC

Vazno je da imate na umu da je ovo zanimljiv period. Da je doslo vreme da konacno uspete u svojim namerama. Naredna tri dana mogu da donesu ljubav i pomirenje sa nekim do koga vam je stalo. Imajte na umu da je i nemoguce moguce.

 

VODOLIJA

Odlicno cete biti raspolozeni. Doslo je vreme da vam se ostvare zelje. Ucinite onako kako vam nalaze srce. Jedna vodolija je spremna da se bori za vas i sve ostalo je samo na vama. Ucinite onako kako mislite da treba.

 

RIBE

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Bice ovo tri dana kada cete uspeti u svojim namerama. Ovo je period kada cete moci da promenite neke stvari u svom zivotu ali i da sa nekim pocnete ispocetka.

Stranice: 1 2