Vodolija i Strelac:U narednih deset dana cete biti iznenadjeni!

Vodolija i Strelac:U narednih deset dana cete biti iznenadjeni!

2024-09-10 Off By Admin

 

 STRELAC

Naredni period donosi promene. U narednih deset dana vi postajete znak koji ce moci da kaze da je ostvario neke svoje zelje. Dakle moguce je da ce doci i do pomirenja sa nekim iz proslosti, i da ce uslediti neka nova ljubav. Sve je moguce  ako se budete borili za svoje snove, jer se ne kaze uzalud da je vazno da pazimo sta zelimo jer moze i da nam se ostvari.

Ovo je prilika da dobijete novu sansu za srecu i sledi vam mogucnost da vam neko na delu dokaze na delu. Moguce je da cete saznati da postoji neko iz vase proslosti ko vas i dalje voli svim srcem i ko sa vama zeli novu sansu.

Ovo ce biti dani tokom kojih cete istrajati u svojim planovima i dani kada cete uspeti da sa nekim pocnete ispocetka ako je to ono sto vase srce zeli.

Ono sto moramo da naglasimo jeste da cete u narednih deset dana ostvariti svoje zelje i moci da kazete da je vas zivot dobio novi i lepsi smisao.

Ucinite onako kako vi mislite da treba, a ne kako vam drugi nalazu.

Izvesno je da dugo niste svoje dobro i svoje zelje stavili na prvo mesto, ali sada je pravo vreme za to. U narednih deset dana mogu da uslede trenuci za pamcenje koje ce vam vratiti osmeh na lice. Koje ce vam dati snagu da idete dalje, i da resite probleme zbog kojih niste imali taj osmeh vec suze.

Stranice: 1 2