Uskoro jednom znaku: Ili nagovestaj nove ljubavi, ili obnova stare!

Uskoro jednom znaku: Ili nagovestaj nove ljubavi, ili obnova stare!

2024-09-10 Off By Admin

VAGA

Samo ostanite oprezne i na distanci! Vreme ce da ucini svoje i uskoro vam se vraca stara ljubav. Samo sto niste uvideli nagovestaj nove ljubavi, koju nosi obnova stare! One neprebolne, koju jos uvek volite!

 

SKORPIJA

Niste za ono sto je bilo, jer sve gurate u proslost. Vi neprestano bezite od svega loseg sto vam se desilo. Nosite masku jake i nepobedive. Tek u momentu nemoci posaljete nagovestaj da jos nista niste zaboravili. Ipak je vreme da podjete dalje.

 

STRELAC

Uskoro sledi susret sa starim drustvom. Mada ce druzina biti u starom sastavu, neko ce faliti. Ostanite pri stavu da necete dirati u proslost. I da cete dostojanstveno podneti odsustvo lika koji vas je nekada cinio srecnom osobom.

 

JARAC

Sve je do vas, pa se trudite da sami sebi cinite po volji. Mada kao i svako ocekujete nesto posebno, ono nece doci samo. Konacno ste svesni da za sve morate da zalozite trud i odricanje. I u ime ljubavi cete uciniti sve da biste bili srecni.

 

VODOLIJA

Ocekujete skoro pomirenje sa nekim sa kime ste u svadji. Vec dugo vucete odredjene probleme, ali nikako da se smirite. Vreme je da uskoro bude sve kako treba i da se nadjete na sredini puta. Morate da popustite za radi mira i sloge.

 

RIBE

Niste svesni da vas ceka nesto jako lepo. Uskoro cete imati priliku za susret koji ce biti prekretnica u vasem zivotu. Vreme je da se oslobodite straha od proslosti i da gledate u buducnost. Neko bi mogao da vam vrati veru u ljubav.

Stranice: 1 2