Uskoro jednom znaku: Ili nagovestaj nove ljubavi, ili obnova stare!

Uskoro jednom znaku: Ili nagovestaj nove ljubavi, ili obnova stare!

2024-09-10 Off By Admin

Uskoro samo jednom znaku sledi ili nagovestaj nove ljubavi ili obnova stare!

  OVAN

Ne smete ni da mislite sta bi moglo da bude uskoro. Svakako da u narednom periodu cekate da se vidi vas rad. Ocekujete pohvale i novcani priliv, ali nista vise. Na emotivnom planu ne vidite da ima sanse za nagovestaj.

 

BIK

Brinete neke druge brige i na drugoj strani. Bas na radnoj koja je suprotna emotivnoj strani. U besparici ste, pa muke mucite. Borite se da premostite ovaj period, i da se javi bar nagovestaj novcanog priliva. Trazite stabilnije radno mesto.

 

BLIZANCI

Da li vam sledi nesto novo, tek cete videti. Ali sto se tice da cete imati nagovestaj nove ljubavi, necete. Mozda ce  da se desi susret koji ce vas samo podsetiti na neke stare dane. Vreme je za novo vreme, i idete dalje!

 

RAK

Srce vam kuca zeljom da se sretnete sa nekim i da se razracunate. Mozda je  vreme da se pokazu neka misljenja koja su prava, cista i iskrena. Ali vas ce svakako povrediti jer necete biti uvrsteni u fazu posmatranja.

 

LAV

Vreme je da se desi obnova necega sto niste uspeli da realizujete. Ako ranije niste imali snage da se izborite za nesto, ucinite to sada. Uskoro cete imati sansu da stvorite sebi povoljnu priliku. I makar taj nagovestaj trajao koliko jedan sekund, iskoristite ga da vam se posreci.

 

DEVICA

Mnogo ste se zabrinuli za odredjene korake, ali opustite se. Samo prepustite sve vremenu i sve ce da dodje na svoje mesto. I do sada ste imali zategnute odnose sa nekim osobama. Ostanite smireni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2