Sreda,cetvrtak,petak:Sledi ljubavna romansa i prava sreca!

Sreda,cetvrtak,petak:Sledi ljubavna romansa i prava sreca!

2024-09-10 Off By Admin

 VAGA

Odlicno cete biti raspolozeni. Bitno je da kazemo da ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze na delu. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da ce ovo biti period akda cete ostvariti svoju veliku zelju. Dajte sebi vremena da vam se dese neke lepe stvari.

 

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. U najavi je ljubavna romansa i bicete neko ko ce uspeti u svojim namerama. Konacno je doslo vreme za radost i bicete osoba koja ce spoznati sta je to prava cista emocija. Ucinite kako nalaze srce.

 

 STRELAC

Jako je vazno da kazemo da ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila ono sto je zelela. Ljubavna romansa sa nekim iz proslosti je u najavi ali je vrlo vazno da razmislite o tome sta zelite. Sreca ce biti na vasoj strani i postajete znak kojem zvezde postaju naklonjene…

 

 JARAC

Odlicno se osecate, sada su pred vama dani za pravu ljubav i sledi vam mogucnost ostvarenja jedne vase velike zelje. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za velike stvari. Nemojte dizati ruke od svojih zamisli i planova vec idite ka svom cilju…

 

VODOLIJA

Nemojte dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Bice ovo period kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Usledice mogucnost ostvarenja jedne velike zelje, a sve ostalo je samo na vama. Ucinite onako kako vam nalaze srce i nemojte odustajati od svojih zamisli i planova.

 

RIBE

Jasno je da ste spremni za novu ljubav. Vi silno zelite da volite i da budete voljeni. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je pitanje kome verujete. Deluje da ste svoje srce dali pogresnoj osobi.

Stranice: 1 2