Sreda,cetvrtak,petak:Sledi ljubavna romansa i prava sreca!

Sreda,cetvrtak,petak:Sledi ljubavna romansa i prava sreca!

2024-09-10 Off By Admin

Dragi nasi,evo horoskopa za naredna tri dana. Mnogo toga moze da se promeni jako brzo.

 

 OVAN

Naredna tri dana mogu da donesu srecu. Ljubavna romansa sledi u najavi i neko ce moci da kaze da je uzeo svoj zivot u svoje ruke. Bitno je da naucite da sebe stavite na prvo mesto jer sledi prava ljubav i sreca o kojoj ste mastali. Nemojte dizati ruke od svojih snova.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Ljubav je ono sto vam daje snagu. Imajte na umu da je bitno da budete iskreni prema ljudima koje volite. Nemojte nikome davati laznu nadu jer moze jako skupo da vas kosta.

 

 BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ce naredna tri dana doneti promene.Vama treba ljubavna romansa. Treba vam da imate nekoga ko ce vas voleti, nekoga na koga cete moci da racunate. Ovo je dobro vreme za karijeru, ali ne i za ljubav. Imajte to na umu.

 

RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme za promene. Bicete znak koji ce uspeti u svojim namerama i sledi vam prilika da dobijete ono sto zelite, a to je prava ljubav. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala, a sve ostalo je samo na vama.

 

 LAV

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da donesete neke odluke. Jedan lav sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Nemojte odustajati od svojih zamisli vec idite ka svom cilju korak po korak. Ljubav ce uslediti i bicete osoba koja je ostvarila svoje snove i zelje.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za romansu. Moguca su pomirenja sa nekim iz vase proslosti. Samo je pitanje da li vi to zelite i da li ste spremni da nekome date novu sansu. Ucinite kako vam nalaze srce.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2