Sreda,cetvrtak,petak:Blizancima trzavice i rasprave,Lavovima vise posla, nego novca…

Sreda,cetvrtak,petak:Blizancima trzavice i rasprave,Lavovima vise posla, nego novca…

2024-09-10 Off By Admin

VAGA

Mozda ce vasa kuca ljubavi da saceka neke bolje dane. Zato nista ne potencirajte dok se ne poprave neke okolnosti. Dok osecate da vas nece sreca, vi se bolje posvetite svakodnevnim obavezama.

 

SKORPIJA

Za trzavice koje cete imati krivicete neke druge osobe. Zato nema nekog objasnjenja, ali ga i ne trazite. Vi ste svoji i to i ostanite, bez obzira na sve. Vasa ljubav ce da bude plamen koji ce da sve lose u vasem zivotu uskoro sagori.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vec ste vredni toliko da ste se pokazali. Neko vas vec duze vreme posmatra i sada vam zeli prici. Da li cete se radovati sto cete imati sanse da udjete u novu vezu? I hocete li uci kada vidite o kome se radi?

 

JARAC

Vreme je da budete odlucni, ali da ne zurite. Od vas se ovih dana ceka da se odvazite. Neko vam namece svoje drustvo, ali se ne izjasnjava sta oseca. Pazite da dobro procenite i ne dajte se zavesti. Osmotrite sve razloge, s obzirom da ste ranije ignorisani od iste osobe.

 

VODOLIJA

Moze vam se posreciti jer vas ceka veliko iznenadjenje. Od jedne osobe vas deli daljina, ali ce se pojaviti bez najave. Vase srce ce osetiti i ljubav i postovanje. Vama daljina ne moze nista da nasteti.

 

RIBE

Samo cete da radite ono sto ste zapoceli, bez nervoze i bez trzavica. Pazite da vas jedan jarac ne naljuti. Stalno vam se mesa u posao a vi to niste jos ni primetili. Bas zato sto brinete svoju brigu, mogao bi da vas odvrati od vaseg cilja. I umanji rezultate vaseg rada i odricanja.

Stranice: 1 2