Do 22.septembra 2024, Sunce je u znaku Device i evo sta donosi svakom zodijaku!

Do 22.septembra 2024, Sunce je u znaku Device i evo sta donosi svakom zodijaku!

2024-09-10 Off By Admin

VAGA

Za vas razocarenje u neke osobe zbog jedne osobe bliske vasem srcu. Uporno tvrdite ono sto se culi od nje. Ne pocinjite dok ne poslusate i drugu stranu price. Mada  necete hteti biti objektivni, iznenadice vas ono sto cete cuti. I druga strana je razocarana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Planeta Sunce ce od vas traziti brzinu i cvrstu volju. U pitanju su dileme koje vas muce duze vreme. Cekanje vas je dovelo tu gde ste i sve je vasom krivicom. Ono sto morate resiti, vi resite odmah. Nikad se ne zna da li gresimo ili ne, sve dok ne pokusamo.

 

STRELAC

Svakako da vas ceka priliv novca, ali cete i da sirite posao. Ipak nije sve ni u novcu, jer cete morati da radite duplo vise. Mozda budete sklapali neki posao putem posredne osobe. Na ljubavnom planu vam Planeta Sunce ce vas iznenaditi. Neko iz blize okoline ce zeleti vezu sa vama.

 

JARAC

Negde ste pogresili svesno, samo sto ste bili ljutiti. Tokom ovog perioda ce vam se obiti o glavu vasa brzina i pogresna odluka. Sunce je planeta koja ce uticati na vasu novcanu dobit. Ali jedan neresiv problem za sada, i dalje ce ostati neresiv.

 

VODOLIJA

Mada cete mnogo raditi, ipak cete imati i velike izdatke. Bice to neplanski novcani izdaci, ali cete morati da osvetlate obraz. Sa trenutnim partneom cete imati nesporazum koji bi mogao dovesti do raskida. Nekima planeta Sunce donosi sansu da obnove straru i neprebolnu ljubav.

 

RIBE

Neke vase obaveze ce bitri usporene i nezavrsene na vreme. To ce vas ciniti nervoznima jer cete se maksimalno truditi. Mozda ce vase srce da se nadje u emotivnoj dilemi. Istovremeno ce vas ocarati dve osobe, a necete znati za koga da se opredelite.

Stranice: 1 2