Ciganske karte otkrivaju kome sledi prava ljubav,a kome avantura jako brzo!

Ciganske karte otkrivaju kome sledi prava ljubav,a kome avantura jako brzo!

2024-09-10 Off By Admin

  STRELAC

Dragi nasi, ciganske karte nose najavu da je doslo vreme za promene. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama i planovima. Pustite da vas vodi vase srce jer nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da ste ostvarili svoje snove.

Ako ste spremni za novu ljubav znajte da je sada pravo vreme za to.

A ako mastate o tome da nastavite tamo gde ste stali sa nekim iz vase proslosti, znajte da je i to moguce.

Samo ne treba da nastavljate ono sto se zavrsilo ako niste spremni da se menjate.Jer ljubav kao ljubav nije dovoljna ma koliko da bila velika.

Najvece iznenadjenje ce biti to sto ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi biti zaproseni. Vreme je da razmislite o tome da li tu osobu volite dovoljno da mozete sa njom da zamislite ostatak svog zivota. Ostalo je sve na vama, nemojte odustajati i nemojte se plasiti novih emocija i nove ljubavi. Itekako je moguce da cete uspeti u svojim namerama i da treba da imate na umu da ce naredni period doneti i mogucnost jednog novog pocetka.

Ciganske karte najavljuju i to da ne treba nikome da dajete laznu nadu. Ako niste spremni za promene, ako ne zelite novu ljubav, onda to recite. Vazno je samo da budete iskreni jer je izvesno da cete u bliskoj buducnosti nekome slomiti srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Vazno je da se kaze istina ma koliko da ona bila bolna. Jer, istina je najbolji lek, cak i kada je najbolnija na svetu.

Stranice: 1 2