Ponedeljak,utorak,sreda:Stizu sati suza i kajanja,bas kao i trenuci magije!

Ponedeljak,utorak,sreda:Stizu sati suza i kajanja,bas kao i trenuci magije!

2024-09-08 0 By Admin

VAGA

Pred vama sati koje cete provesti jako lepo. Bice to sati ljubavne magije i sati lepog desavanja. Jedna osoba ce vam dati povoda da se osecate jos lepse. Zaljubljenost u nju vam svaki minut cini vrednim zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Neko vas pokusava da okleveta, ali se nadate da nece uspeti. Necete dozvoliti dokonim osobama da se bave vasim zivotom. Ako su ranije imali povoda za pricu, sada vise nece imati.  Svojim uspesima cete ih naterati da  budu ljubomorni.

 

STRELAC

Niste svesni da vas neko gleda i da to cini sto ste mu dragi. I ne samo zato, zadovoljstvo mu je da vas posmatra jer je zaljubljen. Vreme je da znate da mozete imati lepu vezu i nemojte oklevati da je ostvarite.

 

JARAC

Ne mozete da se snadjete u svemu, ali cete imati drustvo jedne ribe. Bice vam u pomoci zbog obaveza koje vas cekaju. Budite otvoreni da vas  ne bi nista iznenadilo, pa cak ni jedno novo osecanje. Svidjate joj se i njena pomoc je samo sansa da bude u vasoj blizini.

 

VODOLIJA

Radujte se sto vas ocekuje nesto jako lepo i vasa sreca ce da bude  na visem stupnju. Iz dana u dan, vasa ce sreca da napreduje, a i vase poznastvo sa jednom osobom. To poznastvo ce se pretvoriti u nesto lepo. Naredni sati donose iznenadjenja.

 

RIBE

Jednom ste jarcu stalno u blizini, bilo sta da mu zatreba. On je vas saradnik pa cesto zavrsavate skupa radne obaveze. I svesni ste da nije samo pomoc u pitanju. Ako je tako, otvorite karte i priznajte osecanja. Naredni sati donose mnogo toga.

Stranice: 1 2