Ovih dana:Zavirite u tajne sudbine i saznajte ko ce biti najsrecniji!

Ovih dana:Zavirite u tajne sudbine i saznajte ko ce biti najsrecniji!

2024-09-07 Off By Admin

VAGA

Morate pokazati razumevanje za jednu osobu koja i vas razume. Od vas se ceka da budete nezni prema njoj i da joj budete rame za plakanje. Mozda njena suza postane za vas suza radosnica jer ce se prepoznati srodne duse koje se vole, a ponasaju kao prijatelji.

 

SKORPIJA

Samo da vase obaveze teku kako treba i da se vase srce smiri. Kada cete da znate da nije sve u poslu, niti sve u uspehu? Vreme je da svoje emotivne pozicije menjate vi licno. Povedite racuna o tome jos tokom ovih dana. Uzivajte u zivotu!

 

STRELAC

Previse ocekujete u poziciji koja nije ohrabrujuca. Pokazite da zelite da budete i racionalniji, pa i da se tako postavite. Zasto da tezite za onim sto vam je nemoguce, i ne prihvatite ono moguce? Ovih dana je sve moguce.

 

  JARAC

Samo da vas prate neke povoljne okolnosti tokom ovih dana! Bili biste jako zadovoljni osobama koje se nadju tu da vam pomognu. Pred vama je nesto za sta vam je potrebna i pomoc i puna podrska.

 

VODOLIJA

Vasa pozicija se menja iz casa u cas. Nije ni cudo kada ni vi ne drzite jedan stav, vec idete kako situacija nalaze. Budite odlucni da se suprostavite necijem misljenju, ali samo ako ste u pravu. Ako niste, povucite se i ne budite tvrdoglavi!

 

RIBE

Morate se snaci na svoj nacin i ispratiti obaveze koje vas cekaju. Neko ce vas hvaliti zbog vase istrajnosti i odgovornosti. Jasno da idete ka uspehu  radno. A sto ce vam se desiti nesto prelepo, samo ce biti povod da potece suza radosnica.

Stranice: 1 2