Ovan i Bik:U sedmici od 9. do 16.septembra se menja mnogo toga!

Ovan i Bik:U sedmici od 9. do 16.septembra se menja mnogo toga!

2024-09-07 Off By Admin

Dragi ovnovi, dragi bikovi, evo prilike da saznate sta vama donosi druga sedmica meseca septembra.

 

 OVAN

U novoj sedmici slede promene. Moramo da kazemo da ce doci do velikih iznenadjenja. Postoji jedan lav koji prema vama zeli novu sansu. Bitno je da treba da imate na umu da vas voli iskreno. Da li cete mu dati sansu, ili ne, ali morate znati da je doslo vreme da se fokusirate na svoje zelje. Na svoje potrebe, na ono do cega je vama zapravo stalo.

U novoj sedmici ce neki od vas nastaviti tamo gde su stali, ali je vrlo vazno da imate na umu da ljubav kao ljubav nikada nije dovoljna. Da je vrlo vazno da dozvolite da vas vodi srce, jer ono jedino ume da prepozna sta je za vas najbolje.

Ako tu osobu volite iskreno, onda prosto pustite da vase srce odluci u tom smeru. Ako ne, nemojte davati laznu nadu.

Vazno je da kazemo da ce u novoj sedmici uslediti velike promene kada pricamo o karijeri. Mnogo cete raditi ali je vrlo vazno da imate na umu da ce novac prosto da vam “pada sa neba” i da bar na polju finansija necete imati problema.

U novoj sedmici imate konacno sansu da svoj zivot uzmete u svoje ruke. Da li ce tako biti, to je na vama, ali je izvesno da cete moci da kazete da ste resili neke probleme.

Ono sto dalje treba da kazemo jeste da ce ovnovi koji su sada u vezi dobiti dokaz necijih emocija. Mozda cete konacno biti zaproseni. Bitno je da spoznate sta je ono sto vam zapravo treba za srecu. I da sansu za istu zgrabite. Svim srcem,sada i odmah.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2