Nedelja,ponedeljak,utorak:Vazno je da ovi znaci budu spremni jer im sledi promena!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Vazno je da ovi znaci budu spremni jer im sledi promena!

2024-09-07 Off By Admin

 VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se posvetite sebi. Vi ste neko kome sledi niz promena. U ovim danima cete biti zodijak koji ce uspeti u svojim namerama. Zasluzili ste da vam se snovi ostvare i sve ostalo je na vama. Dajte sebi priliku da svoje zelje stavite na prvo mesto.

 

 SKORPIJA

Ovo je prilika da se posvetite sebi. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Imajte na umuj da ce naredna tri dana biti prilika da se neke zelje ostvare, i imajte na umu da cete biti pravi miljenik sudbine bas kao sto ste zeleli i kao sto zapravo zasluzujete.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Bicete neko ko ce uspeti u svojim namerama. Budite spremni na to da idete na sve ili nista. Jako je vazno da kazemo da je sreca tu i da ste osoba koja ce ostvariti svoje snove. Vazno je da idete ka svom cilju jer ce ovo biti jako zanimljivi dani u vasem zivotu.

 

JARAC

Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Budite spremni na iznenadjenja ali i na razocarenja. Vazno je da budete spremni i na to da vidite necije pravo lice. Mozda cete se silno razocarati iako to sada nikako ne ocekujete. Nemojte odustajati od svojih planova.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Jako je vazno da imate na umu da je ovo vas srecan period. Vi ste neko ko ce moci da se raduje kada su naredna tri dana u pitanju. Bitno je da dozvolite sebi da vas vodi srce. Tudja misljenja ne treba da vam budu na prvom mestu. Uvek ste vise marili za druge nego za sebe. To vam je greska.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce doci do promena. Vi ste znak koji mora doneti neke odluke. Nedelja, ponedeljak i utorak mogu biti prilika da sa nekim pocnete ispocetka. Mozda cak niste ni spremni na to ali zivot za vas ima neke cudne planove.

Stranice: 1 2