Ljubavni horoskop od 9. do 16.septembra:Bivsa ljubav i najava pomirenja!

Ljubavni horoskop od 9. do 16.septembra:Bivsa ljubav i najava pomirenja!

2024-09-07 Off By Admin

VAGA

Konacno, sedam dana za promene i dan i kada ce neke zelje da se ostvare. Vazno je da pustite da vas vodi vase srce. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Nemojte odustajati od svojih zamisli. I pustite da vase srce odluci sta je ono sto vam treba za srecu.

 

 SKORPIJA

Naravno da je vazno da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto ali ni u kom slucaju ne treba da obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Bivsa ljubav nikada nije prestala da vas voli. Na vama je da razmislite o tome sta vam treba za srecu i da li zelite da se nastavi tamo gde je stalo. Neke nove sanse svakako slede.

 

STRELAC

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi sada ni sami ne znate sta je ono sto vam treba ali je cinjenica da vam ne prija sto vas partner sumnja u vas. Morate da znate sta vam treba i bitno je da se ponasate iskreno. Da otvoreno kazete sta vam smeta i da resite ono sto se resiti da.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Nemojte odustajati od svojih planova. Nova sedmica u mesecu ce doneti mnogo toga, ali je vazno da kazemo da ce pocev od 9.septembra uslediti promene koje niste ocekivali. Bitno je da u svakom trenutku budete iskreni i da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Vasa bivsa ljubav sa vama zeli novu sansu.

 

VODOLIJA

Bitno je da u narednim danima znate sta vam treba i da se ponasate u skladu sa tim. Ovo ce biti vrlo zanimljiv period i nemojte zaboraviti da je vas zivot u vasim rukama. Morate da znate da je moguce da uslede neka pomirenja i da karma za vas ima iznenadjenja.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za ljubav. Dakle, nova sedmica septembra donosi promene. Ljubav je ono sto vam nedostaje. U narednim danima cete spoznati sta vam zapravo treba za srecu. Nekima od vas sledi pomirenje, a nekima i prosidba. No, svakako da ce se neke zelje ostvariti.

Stranice: 1 2