Ljubavni horoskop od 9. do 16.septembra:Bivsa ljubav i najava pomirenja!

Ljubavni horoskop od 9. do 16.septembra:Bivsa ljubav i najava pomirenja!

2024-09-07 Off By Admin

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce neki znaci zodijaka uspeti da ostvare svoje emotivne zelje…

 

 OVAN

Od 9. septembra slede promene. Vi cete biti znak koji ce dobiti priliku da ostvare svoje zelje. Bivsa ljubav i dalje misli na vas i nije uspela da vas zaboravi. Ako i vi zelite drugu sansu, onda je sada pravo vreme za pomirenja. Nemojte odustajati.

 

BIK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je vazno da sebe stavite na prvo mesto. Samo nemojte dizati ruke od svojih zelja i planova. Krenite ka svom cilju i radujte se onome sto sledi. U narednih nekoliko dana cete biti znak koji ce moci da se raduje i vrlo je vazno da ne dizete ruke od svojih zelja i planova.

 

BLIZANCI

Bivsa ljubav iskreno zeli da sa vama nastavi tamo gde je stala. Da li ce doci do toga, to samo vi znate. No, bitno je da imate  na umu da je vazno da joj ne dajete laznu nadu. Ako vam nije iskreno stalo, u redu je, ali ako je volite, onda… Nije vazno sta je bilo vec  je pravo vreme da na prvo mesto stavite sebe i svoje zelje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Konacno su pred vama dani za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Moguce je da ce jedan lav sa vama zeleti da nastavi tamo gde je stao. Da li ce bivsa ljubav sa vama zeleti vise i da li vi zelite isto, to zna samo karma.

 

LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce naredni dani doneti pravu ljubav. Dakle od 9.septembra cete imati mogucnost da promenite neke navike, ali i neke svoje ciljeve ostvarite. Bice ovo sedam dana kada nista nece biti nemoguce pa je vazno da se ponasate u skladu sa tim.

 

DEVICA

Konacno cete spoznati sta je to prava ljubav. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Niste ni svesni koliko ste nekome vazni, ali ono sto treba da znate jeste da ce bliska buducnost biti vama jako zanimljiva. Bice ovo period za iznenadjenja.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2