Lav i Devica: U sedmici od 9. do 16.septembra sledi nesto zanimljivo!

Lav i Devica: U sedmici od 9. do 16.septembra sledi nesto zanimljivo!

2024-09-07 Off By Admin

 DEVICA

U ovoj sedmici imate velika ocekivanja, ali je izvesno da neka od njih morate da zaboravite, i da smanjite. Cini se da ipak ocekujete previse, a to vam je velika greska.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete u ovoj sedmici uspeti da ostvarite svoje snove kada je u pitanju posao. Napredovacete, i shvaticete da  se rad i trud isplate.

Bitno je da nastavite ka svom cilju i da znate da je uz malo srece moguce da vasi snovi postanu stvarnost.

Ako pricamo o ljubavi, znajte da ova sedmica bas i nije sjajan izbor za emocije. Nemojte pocinjati nove veze u narednih sedam dana. Mogli bi ste se razocarati.

Neki pripadnici vaseg znaka ce se ludo zaljubiti u ovoj sedmici, ali je vrlo moguce da nece biti obostrano i da ce zato da usledi razocarenje.

No, pripadnici vaseg znaka koji su u vezi ili u braku ce dobiti dokaz emocija i ljubavi. Vrlo je moguce da cete cak biti i zaproseni, ako ste u vezi, ili da ce doci do vesti o potomstvu, ako ste u braku.

U ovoj sedmici cete biti znak koji ce beskrajno uzivati ako se budete fokusirali na posao. Nece biti problema na polju karijere, ali na polju emocija…Zaista treba da vodite racuna o tome sta radite.

Stranice: 1 2