Lav i Devica: U sedmici od 9. do 16.septembra sledi nesto zanimljivo!

Lav i Devica: U sedmici od 9. do 16.septembra sledi nesto zanimljivo!

2024-09-07 Off By Admin

Ako ste rodjeni u znaku lava ili device, ovo je vas nedeljni horoskop za drugu sedmicu meseca septembra.

 

 LAV

U ovoj sedmici cete biti znak koji ce imati najvise srece. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Doci ce do toga da vam se neke zelje ostvare. Najvece iznenadjenje ce biti to sto ce vam se javiti jedna osoba iz vase proslosti. Neko sa vama zaista zeli da nastavi tamo gde je stao. Postoji neko ko vas iskreno voli, neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Imajte na umu da je ta osoba pokusala na razne nacine da vas zaboravi ali da joj nikada nije poslo za rukom. Da ste samo vi ona osoba koju voli, osoba koja ima stav, osoba koja tacno zna sta zeli, i jedina koja ume da se izbori za svoje snove!  U ovoj sedmici vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je ostvario svoje snove i sledi vam fantastican niz desavanja.

Ako pricamo o polju karijere, vazno je da kazemo da cete i na ovom zivotnom polju imati srece. U ovoj sedmici sledi promena na bolje, i velike su zapravo sanse da cete napredovati. Da cete biti znak koji ce zapravo moci  da kaze da je ostvario svoje snove i resio probleme na polju finansija.

Istina je da ste osoba koja se ne libi nijednog posla, sve dok je taj posao castan i posten. I bas zato sto ste takvi, sada su pred vama dani kada cete mnogo raditi, ali i kada ce se rad i trud isplatiti. Nemojte sumnjati u sebe i svoje kvalitete.

Novca vam svakako nece faliti. Mislite o tome, ali naucite i da cuvate isti, jer se ponekad cini da to bas i ne umete. Vreme je da naucite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2