Subota, nedelja i ponedeljak:Dani za odmor i novi pocetak,a ovim znacima sve najlepse!

Subota, nedelja i ponedeljak:Dani za odmor i novi pocetak,a ovim znacima sve najlepse!

2024-09-06 0 By Admin

VAGA

Od vas se ceka  da pokazete da je ovo vreme za odmor i da se zna da cete to vreme i iskoristiti.Vasa je prilika da budete srecni i odmorni za novi radni pocetak. Vec imate u planu nove korake, nove obaveze, ali i obaveze prema sebi.Ne dozvolite da se vas partner oseca zapostavljeno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vreme je za odmor i vase slavlje, ali necete odmarati. Nosi vas elan novog poetka i vec pravite planove. Zato cete jasno pokazati  korake koji slede i koje ste vec zacrtali kao obavezu za naredne dane.Tokom ovih dana ste obezbedili sebi i pomoc  prijatelja tako da cete svakako uspeti u naumu.

 

STRELAC

Dani za odmor su pred vama i gledajte da ih iskoristite.Vec ste preumorni i jedva ste cekali da vam osvanu. Mozda ovo ne budu samo dani odmora, vec i dani susreta. A susret koji sledi, toliko ce vas izbaciti iz ravnoteze, da necete znati gde se nalazite. Bice to susret poput onih kada se desava ljubav na prvi pogled.Sledi sve najlepse!

 

JARAC

Vec ste spremni da idete za srcem i da sledite svog srca put.Ono se vec zaljubilo u jednu vodoliju i nikako da joj odoli.Nek ovi dani budu dani za odmor, i konacna priznanja osecanja. Vase srce zeli biti spremno da gazi sve prepreke i da osvoji onu koju voli.

 

VODOLIJA

Niste ni svesni sa koliko vas ljubavi u srcu ocekuje jedan jarac.Mada mislite da je dovoljno jak da se bori za vasu ljubav, oklevace.Necete moci verovati kako va vas sreca ceka sa njima da ste sumnjali da ce biti bilo sta od vase veze.Radujte se jer ce ovo biti dani ljubavi za vas dvoje.

 

RIBE

Vasa ocekivanja vas vuku napred i radujte se novoj sreci.Od vas se ceka da postanete svesni nekih ozbiljnih situacija. Pred vama je luda ljubav koja ce planuti iznenada, a na vama je da je odrzite i negujete. Vasa sreca je na pomolu i budite svesni  da morate ciniti sve da potraje.

Stranice: 1 2