Subota, nedelja i ponedeljak:Dani za odmor i novi pocetak,a ovim znacima sve najlepse!

Subota, nedelja i ponedeljak:Dani za odmor i novi pocetak,a ovim znacima sve najlepse!

2024-09-06 0 By Admin

Slede dani za odmor i novi pocetak, a ovim znacima sledi sve najlepse…

OVAN

Ovo su dani za  odmor, ali i novi pocetak, pa birajte po zelji. Da li cete se samo odmarati i biti u drustvu svojih najblizih? Ili cete biti tamo u drustvu onih krugova gde se krece jedna osoba. Svi vec znaju da ste prema jednoj osobi poceli da pokazujete znatizelju, pa mozda vam se i pruzi sansa susreta.

 

BIK

Ljubav bi trebalo da bude vas pokretac, ljubav jedino i nista drugo.Vi pokazujete na zalost, da vas pokrece inat, a to ce da se lose odrazi na vas.Niste zadovoljni necim i osecate veliko ogorcenje, ali verujte da inateci se, vise stetite sebi. Ovih dana pustite da splasne vas bes, i da razmislite kako dalje, ali hladnom  glavom.

 

BLIZANCI

Vasa  ocekivanja nece biti ispunjena i vreme je da se osvrnete.Ako se do sada niste sporazumeli sa nekim, ne morate ni sada za ova tri dana. Vasa je sreca da se  mozete osloniti na partnera, ali cete sada oboje biti zbunjeni.  Morate se jos malo strpeti i sacekati da otvorite temu sa jednom bliskom osobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Trebalo bi da vam ovi dani donesu odmor, a vama ce biti teze. Osecate se zbunjeno u poziciji onog ko ne zna kako reagovati.Kao da stojite na ivici i  na koju god stranu krenete, bili biste povredjeni. Ko su osobe koje tako i toliko manipulisu sa vama i vasim dobrim srcem?

 

LAV

Mogli biste se radovati i sebi priustiti odmor, da nije jedne osobe.Ona vam ne da mira, niti vase srce zeli da utesi,  niti da vas ignorise. Vreme je da isterate na cistinu svoja osecanja i njene planove.Ako joj se dopadate mora i pokazati, ako ne, vreme je da podjete dalje, a svako na svoju stranu.

 

DEVICA

Pokazujete da se radujete jednoj osobi i njenim snovima.Tako izazivate mnoga pitanja i sumnje, jer vam niko nece verovati.Ovih dana imate vreme za odmor i iskoristite ga. Pokazite svima da se zaista radujete i ubedite osobu do koje vam je stalo, da ste mozda gresili, ali sada ste svesni da ste gresili i da necete nikada vise!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2