Do polovine meseca:Cekaju vas i razlog za kajanje i povod za srecu-samo ovim znacima!

Do polovine meseca:Cekaju vas i razlog za kajanje i povod za srecu-samo ovim znacima!

2024-09-06 0 By Admin

VAGA

Do polovine meseca cete morati da  uradite neke odredjene obaveze.Cak i da ih zelite odloziti, nemojte to ciniti.Tek biste tako sebi mogli da zakomplikujete i da vam bude teze. Sledi vam susret koji ste zeleli, a li ga niste ocekivali. Vase iznenadjenje zbog susreta, bice povod za srecu vaseg srca.

 

SKORPIJA

Ma kako se trudili da se ponasate ravnodusno prema jednoj osobi, izdace vas srce. Izdace vas tuzni pogled, ali i pogled u kojem ce se ocitati ogromna ljubav. Mozda je razlog za srecu pred vama i verovatno sledi pomirenje Ucinite sve da dodje do njega: Korak vi,korak partner i to ce vas ponovo zbliziti kao nekad.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Rado biste se kladili da cete do polovine meseca biti sa jednom ribom.Do sada vas nije primecivala, ali cete ciniti sve od sada da vas i primeti.Srce vas vodi napred, i uspecete da joj se priblizite, ali ne previse.Zelece da vas malo drzi u neizvesnosti, tek da vidi jeste li uporni.

 

JARAC

Srce vam kuca zarom novih osecanja i ona su namenjena vodoliji.Veme je da vas primeti, pa da joj date povod da vam se priblizi. Kako deluje za sada,izgleda da ce se raditi oobostranim osecanjima.Vase srce vas vuce ka njoj, bas koliko i nju prema vama.Sta se onda tu ceka?

 

VODOLIJA

Nece vas nova sansa kojoj se nadate, bar dok i sami ne ohrabrite jednu osobu.Mada se jedno drugome svidjate, ni jedno nece da ucini bar jedan korak.  Pazite da tako sebi ne ostvarite razlog za kajanje, jer lako mozete ugusiti osecanja. Vreme je da priznate sta osecate i ne dozvolite ponosu da bude ispred ljubavi.

 

RIBE

Ne mora vam niko reci kada se vidi da je u vas zaljubljen jedan strelac. Malo je cutao, ali ce vam poceti da salje poruke srca. Nemojte da oklevate mnogo, vec pokazite da cete se znati snaci. Dok jedno drugo drzite u neizvesnosti, srce vam se blizi sreci. Vreme je za direktan susret i vasa priznanja da se volite.

Stranice: 1 2