Skorpija i Lav:Oni su snazni i pametni,dobri ali nisu naivni!

Skorpija i Lav:Oni su snazni i pametni,dobri ali nisu naivni!

2024-09-05 Off By Admin

 LAV

Sa njim nikada nije lako, ali nije ni nemoguce. Lav je neko ko dobro zna sta hoce i moramo da kazemo da je najvaznije od svega to da je on dobar covek. Covek koji cini srecnima one koje voli, koji se uvek nadje tu za ljude o kojih mu je stalo. On je cist dokaz da postoje osobe koje sve cine za ljubav i vrlo je vazno da naglasimo da je istrajan u svemu sto naumi.

Najlepse od svega je to sto lav ima petlju da kaze sta je ono sto misli, sto oseca, sto je spreman da bude oslonac i podrska i rame za plakanje i jos mnogo toga. Ovo je znak sa kojim je vrlo zabavno ali kada mu jednom slomite srce, ovo je neko ko ce naci nacina da  se izbori za svoje snove. Dakle, i za sebe, i da ode od onih koji su mu dokazali da nisu vredni ljubavi, truda, borbe, i svega sto ide uz to.

Lavovi su jako snazni. Mozete da im slomite srce ali uvek imajte na umu da su osobe koje istraju u svojim planovima. Koje ustaju sa dna, koje se trude, bore, daju sve od sebe…Nikada lavovi nece biti slabici, njima je u krvi da budu snazni.

Stranice: 1 2