Petak,subota,nedelja:Bikovi teraju po svome,Rakovi nemocni…

Petak,subota,nedelja:Bikovi teraju po svome,Rakovi nemocni…

2024-09-05 Off By Admin

VAGA

Ne vidite resenje za svoje dileme, samo zato jer zivite u zabludi. Okrenite se jasno i konkretno sta cete dalje. Vreme je za dane istine, pa ne budite nemocni. Pokazite snagu da saznate istinu, ali i da je prihvatite.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da budete to sto jeste i da ne glumite nikog drugog. Suocite se sa nekim ko vas  izbegava i stalno se pravi da vas ne vidi. Budite odlucni i odgovorni po pitanju konkretnih koraka. Gubite oslonac i konacno cete nesto morati i sami.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Uvek snazni i svemoguci, mozda pokazete da ste nemocni da dodjete do cilja. Ako se pravite da ne znate sta vam je cilj, znaju drugi. Sva vasa bliza okolina zna da zelite doci do srca jedne osobe. Neko ce vam prepreciti put.

 

JARAC

Zasto se lomite radeci, umesto da pokazete malo volje i za drustvo?Obaveze ostavite po strani i ne brinite se da ce ostati nezavrsene. One nece pobeci, ali ce pobeci osoba koja vas ceka da se pojavite u drustvu. Vec gubi strpljenje.

 

VODOLIJA

Pokazite da vas ne zanimaju drugi, vec samo vasi bliznji. Zato pokazite da vas ne zanimaju tudje brige, jer vec imate svojih previse. Okrenite se resavanju svojih briga koje su se nagomilale, a dalje ne mogu cekati na resenja. Budite efikasni,a ne nemocni.

 

RIBE

Vec neko vreme idete glavom bez obzira, i konacno cete stati. Cak i da necete to, moracete. Mada idete srcem, moracete da poslusate i razum i savete. Da ne biste pogresili, poslusajte stariju osobu koja vam je uvek ulivala autoritet.

Stranice: 1 2