Ljubavni horoskop za petak,subotu i nedelju:Tri dana za pomirenja sa bivsima!

Ljubavni horoskop za petak,subotu i nedelju:Tri dana za pomirenja sa bivsima!

2024-09-05 Off By Admin

 VAGA

Jako je vazno da imate na umu da ce ovo biti dani za ljubav. Sledi vam prilika da se neke vase zelje ostvare. Samo idite ka svom cilju i nemojte odustajati od onog sto zamislite. Jedan ovan je vasa tajna ljubav, ali je izvesno da i on misli o vama ovih dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Razmislite o svojim zeljama. O tome sta zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde j stao. Mislite o tome i znajte da je vazno da znate sta vam treba. Postoji neko ko vam je stalno na prvom mestu, ali vreme je da na isto stavite sebe.

 

 STRELAC

Ljubomora ce vam biti veliki problem. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Razmislite o tome sta vam treba i donesite neke odluke. Ali, treba da znate da je osoba do koje vam je stalo iskrena, odana, verna… Da nema razloga da sumnjate u voljenu osobu.

 

 JARAC

Nemojte odustajati od svojih snova. To je poruka koju imamo za vas za naredna tri dana. Samo idite ka svom cilju i radujte se onome sto sledi. Nemojte zaboraviti da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Bice ovo period kada slede velika iznenadjenja koja niste ocekivali.

 

VODOLIJA

Naredna tri dana ce doneti promene. Bicete znak koji ce dobiti ono sto je zeleo. Za neke od vas sledi susret sa voljenom osobom iz proslosti i moguce je pomirenje. Razmislite o tome sta vam treba i idite korak po korak ka svom cilju. Zasluzili ste da sebe stavite na prvo mesto.

 

 RIBE

Pomirenje sa bivsim je moguce ali to nije pametno. To vam nije dobra odluka, ma koliko da vam je stalo. Ako zelite da imate nekoga ko ce vas voleti, onda to nije bivsa ljubav. Fokusirajte se na neke nove zelje, na neke nove ljude.

Stranice: 1 2