Ljubavni horoskop za petak,subotu i nedelju:Tri dana za pomirenja sa bivsima!

Ljubavni horoskop za petak,subotu i nedelju:Tri dana za pomirenja sa bivsima!

2024-09-05 Off By Admin

 Naredni dani ce doneti promene. Slede tri dana tokom kojih ce uslediti desavanja.

 

 OVAN

Naredna tri dana ce doneti mnogo toga. Mozda ce cak doneti i pomirenja. Vazno je da znate da postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Idite ka svom cilju i posvetite se sebi. Neko sa vama zeli novu sansu.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce naredna tri dana doneti iznenadjenja. Postoji neko ko vas voli, neko ko je spreman da vam svoju ljubav pokaze na jedan poseban nacin. Mozda cete saznati da bivsa ljubav sa vama zeli i dalje da nastavi gde je stala.

 

 BLIZANCI

Ovo ce biti dani za promene. Razmislite o tome sta zelite i idite ka svom cilju korak po korak. Jednom ovnu ste vazni i dragi i vrlo je vazno da se fokusirate na emocije. Mnogo toga je na vama, pitanje je sta vi tacno zelite jer treba da znate sta vam treba.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce naredna tri dana doneti ljubav. Dakle, bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svemu sto je naumio. Nemojte odustajati od svojih snova i zelja i znajte da je doslo vreme da se okrene i vase kolo srece. Vi ste to zasluzili.

 

 LAV

Jako je vazno da imate na umu da postoji neko ko vas voli iskreno. Razmislite o tome sta zelite. Slede tri dana kada cete uspeti u svemu sto naumite. Dakle, ova tri dana ce vama doneti susret sa osobom iz proslosti do koje vam je i dalje stalo.

 

 DEVICA

Nemojte odustajati od svojih snova i zelja. To je poruka koju imamo za vas. Ljubavna desavanja slede i bicete znak koji ce moci da kaze da je uspeo u svojim namerama. Razmislite o tome sta vam treba i ucinite kako nalaze vase srce. Ostalo je samo na vama, mislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2