Vaga i Skorpija:Vas horoskop za naredne dve sedmice!

Vaga i Skorpija:Vas horoskop za naredne dve sedmice!

2024-09-04 0 By Admin

Drage vage, drage skorpije, vreme je da se mnogo toga promeni i kada ste vi u pitanju.

 

  VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Tokom naredne dve sedmice ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Neko je spreman da se bori da vam svoju emociju dokaze i pokaze na pravi nacin.

Moramo da kazemo da je vazno da nikome ne dajete laznu nadu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Cak i da kazete istinu koja lomi srce, znajte da je sve bolje od toga da obecavate lazi.

Dalje, vrlo je vazno da imate na umu da su sada pred vama dani tokom kojih ce pripadnici vaseg znaka koji su sada u vezi doci do svog cilja. Moguce je da cete cak biti i zaproseni. Naravno da samo vi znate da li ste spremni za tako veliki korak i da li zelite da pocnete zajednicki zivot.

Ono sto morate znati jeste da ce tokom naredne dve sedmice sudbina da se poigra sa vama na neki nacin. Neke odluke moraju biti donete u danima koji su pred nama. Vazno je da uvek znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim jer iznenadjenja itekako mogu da uslede. Mislite o tome.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2