Sta zasluzis, to i dobijes:U ovoj sedmici, ovi zodijaci treba da se paze lose karme!

Sta zasluzis, to i dobijes:U ovoj sedmici, ovi zodijaci treba da se paze lose karme!

2024-09-04 0 By Admin

 JARAC

U ovoj sedmici vi cete se suociti sa istinom. Vi ste znak koji je slomio srce nekome do koga vam je stalo. Naravno da to niste zeleli. Naravno da vam to nije bio cilj. Ali, jednostavno se desilo. I sada konacno dolaze dani kada cete shvatiti da ste pogresili. Jer, dolaze vam losi dani. Dani kada ce vam biti tesko, i kada cete jednostavno shvatiti da ste pogresili. Da nemate onu jednu osobu koja je uvek bila uz vas, koja vas je volela iskreno, i bila spremna da za vas ucini sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sada kada dolaze dani tuge, vi cete i sami shvatiti da niste smeli da reagujete na nacin na koji jeste. Da ste imali osobu koja je bila vredna vase ljubavi, ali jednostavno, koju niste znali da cenite.

Sada ste u stanju da uradite bas sve kako bi ta osoba ponovo bila pored vas, ali, jako su male sanse da ce se to i desiti.

Jer, kao sto ste vi shvatili koliko je ona posebna, tako je i ona shvatila da ipak zasluzuje vise nego sto vi mozete da joj pruzite. I da ne treba da daje jos jednu sansu nekome ko je imao vec jednu i ko ju je prokockao, nekome ko nije bio tu onda kada je najvise trebalo…  Ta osoba sada zna koliko je posebna i da zasluzuje vise nego sto vi mozete da joj date.

Stranice: 1 2