Sta zasluzis, to i dobijes:U ovoj sedmici, ovi zodijaci treba da se paze lose karme!

Sta zasluzis, to i dobijes:U ovoj sedmici, ovi zodijaci treba da se paze lose karme!

2024-09-04 0 By Admin

  U narednih sedam dana, moguce je da ce ovi zodijaci da shvate da su pogresili. Da ce ih, na neki nacin, kazniti karma…

 

 LAV

U ovoj sedmici je bolje za vas da budete oprezni.  Jer, nema nimalo sumnje da cete vi u danima koji su pred nama i sami shvatiti gde ste pogresili. Moguce je da ce neki pripadnici vaseg znaka zodijaka jednostavno da odluce da se bore kako bi ispravili svoje greske. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vas losa karma nece zaobici.

Vi ste  pogresili tako sto niste cuvali osobu do koje vam je stalo. Sto jednostavno niste razmisljali o tome sta radite, sto niste cenili neciju ljubav i odanost. No, znajte da svako dobije pre ili kasnije ono sto zasluzuje, a da ste vi napravili kardinalnu gresku time sto sto dozvolili da prokockate svoju sansu za ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Osoba koja vas je volela, sada voli nekog drugog. I ta druga osoba je sve ono sto vi niste bili jer  nema  sumnje da je shvatila sve i da je odlucila da svim silama ceni i brani tu ljubav. Vi ste sami krivi sto ste se ponasali neodgovorno i sto ste mislili da ce neko da tolerise sve vase  greske, samo zato sto vas voli.

Vama slede suze i kajanje, a ta osoba, koja je  zbog vas prolila ko zna koliko suza, konacno ce naci svoju srecu. Ona je zasluzila da se smeje, a vama jedino ostaje da naucite lekciju na tezi nacin. Kada neko, kao sto ste vi, ima srecu u rukama, a ne ceni je.. Onda mu pre ili kasnije bude jasno gde je pogresio i svim silama zeli da vrati vreme. Zeli jos jednu sansu. No, vreme se, dragi nasi, nikada ne vraca…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2