Ovan i Bik:Pred vama je septembarska sreca jer cete imati najvise srece, a evo i zasto!

Ovan i Bik:Pred vama je septembarska sreca jer cete imati najvise srece, a evo i zasto!

2024-09-04 0 By Admin

BIK

Vreme je da pokazete volju za novi let, jer cete se ludo zaljubiti!

Kod vas se u zivotu sve nekako uljuskalo u vasu samocu i tisinu kojoj ste se predali.Mnoge stvari vam nisu po volji, a da se niste potrudili da nacinite bar jedan korak napred.Bar jedan korak kojim biste hteli da menjate bilo sta, da ide na bolje.I dok stojite u mestu, trebali ste da cinite nesto da se pokrenete i bacite u akciju.Da krenete od nule i konacno ucinite nesto da vam bude bolje.

Ovo je mesec u kojem vas ceka prava septembarska sreca.Jasno da necete moci da poverujete u to, ali to ce biti istina.Ne morate za sada, ali za par dana hocete. Postali ste nekako daleki i ne dozvoljavate mnogima da vam pridju. Svidjate se mnogima, ali ako da ste se zarekli da ste ostali verni bivsoj.Posle nje se urusio vas svet, vasa volja za zivotom.

Zivite bez ciljeva, a kao da radite samo ono nuzno sto morate. Kao da ste sve svoje obaveze sveli na neki minimum ocekivanja vasih bliznjih.Zapostavili ste sebe, zapostavili ste prijatelje, pa se osecate napusteno i usamljeno. Ipak vasa samoca nece trajati duze,jer blizi se dan  koji ce vas vratiti u zivot.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Jedna osoba ce vas vratiti u zivot jer cete se zaljubiti.Bice to vasa nova ljubav koja ce oziveti sva vasa osecanja i vratiti vas u zivot. Septembarska sreca koja vas ceka dace vam osecaj srece i krila da poletite.Probudice zaspala osecanja, dace vam nove nade i ponovo vas vratiti u zivot o kojem ste sanjali.

Upoznavacete se kroz druzenja i konacno shvatiti da je to vasa druga polovina, ona koja vam cita misli.Koja ce biti vase drugo lice srece, citati vasa osecanja i bez reci da joj kazete. I tako cete  shvatiti sta ste propustili,koliko ste gresili.Bicete spremni isto toliko da  se okrenete novim delima,da nadoknadite propusteno i da volite punim srcem.

Vreme je da volite i budete voljeni!

Stranice: 1 2