Lav i Devica:Tokom septembra ce ih stititi zvezde,mada ce i karma ciniti svoje!

Lav i Devica:Tokom septembra ce ih stititi zvezde,mada ce i karma ciniti svoje!

2024-09-04 0 By Admin

DEVICA

Nije da niste pod zastitom zvezda, ali karma vec cini svoje!

Tokom septembra,zvezde ce da vas stite i dalje,ali karma ce da cini svoje.Sve sto ste hteli da se desava,niste sami zasluzili. Vase srce je puno stresa i nervoze, i odmah pocinjete da ishitreno reagujete.Do sada ste zeleli da se trudite podjednako u svemu i na svim poljima. Vasi planovi su zaista dobri, ali ucinite sve da se vase misli usmere na cilj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Do sada ste radili mnogo, trudili ste se da budete u sferi desavanja.Voleli ste da cinite sve  sto je do vas, pa cak i vise. Zeleli ste da ucestvujete u svemu, da budete centar zbivanja kako biste bili dobro informisani.Zato ce vas zaboleti jedna informacija koja ce vas zaboleti.

Da li ce to biti puka istina od koje ste bezali, a koja ce vam sada izaci na videlo? Nesto od cega ste bezali ili nesto pred cime ste do sada zatvarali oci? Tek cete morati da se suocite sa posledicama nekih svojih ishitrenih reakcija ili cak svojih gresaka. Vreme je  da ovog meseca resite sta cete dalje.

Sta je ono sto je vas cilj ,koji su vam prioriteti?  Moracete da pazite da vas karma ne uzima pod svoje i da se ne mirite sa njom,onako kako morate. Oduprite se snagom volje i pokazite da ste  spremni da date svoj doprinos u svemu.  Da se necete predati u losoj poziciji, niti ako se nadjete pred preprekom.

Okrenite se radnom polju i obaveze rasporedite tako da se ne zamarate previse.Vidite sta vam je vazno a sta ne, i podelite ih po vaznosti Kako god ucinite, pokazite snagu da upravljate celom situacijom. Zreli ste, vredni i svesni da morate da se izborite za svoje mesto pod kapom nebeskom. Tokom septembra meseca imacete udela i na strani srece i srecnih okolnosti, ali i udela gde karma cini svoje.

Vi cinite sve da ne skrenete sa koloseka koji ste sebi zacrtali. Nemojte da vas uzmemire neke cinjenice, nego budite tolerantni i racionalni. Bilo da se radi o vasem partneru, prijateljima ili radnim kolegama, pokazite da cete biti realni. S anse su na vasoj strani da mnogo uspete, ali da mnogo i i radite.

Stranice: 1 2