Lav i Devica:Tokom septembra ce ih stititi zvezde,mada ce i karma ciniti svoje!

Lav i Devica:Tokom septembra ce ih stititi zvezde,mada ce i karma ciniti svoje!

2024-09-04 0 By Admin

Tokom septembra ce vas stititi zvezde, ali ce i karma ciniti svoje!

LAV

Tokom septembra ce vas stititi zvezde,mada ce i karma ciniti svoje. Ipak se odlucite  za neke posebne stvari koje morate da postavite za prioritete. Sve sto ste cinili do sada, bilo je skoro bezuspesno, pa ste se trudili da svoj zivot svedete na rad, red i disciplinu. Radili ste neumorno i trudili ste se da vam posao bude sve.Da popuni svo vase slobodno vreme, da odvrati vase misli od jedne osobe.

I ma koliko da ste se trudili da odvratite misli, niste uspeli.Saplitali ste se o svoje sopstvene emocije, praveci se da ih nemate i glumeci ravnodusnost prema nekome. Vasa je sreca da ste se trudili da pokazete ponos, ali  niste ni svesni da ste ponosom sve sami sebi zagorcali. Tokom vase male predstave da glumite ravnodusnost, bili ste pod senkom lazne nade.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tokom meseca septembra cete uvideti da je sve bilo zalud, i da cete opet morati da se nadate da cete pozeleti pomirenje. Pomirenje sa osobom koju ste voleli, koju volite i od koje vas je rastavio vas ponos.I mada ste svesni da je ponos najveca prerpreka vase ljubavi,jos cete se ponasati tvrdoglavo. Tokom meseca je pravo vreme da pogazite ponos i u ime ljubavi  da spasete ono sto mozete.

Sa jedne strane ste ponositi,a na drugoj vas srce opominje da necete moci dalje tako.Zvezde ce vas stititi i dace vam snage da predjete preko svega i da vise ne bezite od voljene osobe zbog ponosa koji vam sve kvari…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2