Cetvrtak,petak,subota:Necija sreca sledi,zavisi hoce li je prepoznati ovaj zodijak!

Cetvrtak,petak,subota:Necija sreca sledi,zavisi hoce li je prepoznati ovaj zodijak!

2024-09-04 0 By Admin

VAGA

Neko vas zove u drustvo vec vise puta, ali se ne odazivate. Morate da se usmerite na jednu odredjenu osobu. Zelite da je blize upoznate i ovo ce biti vasa poslednja sansa. Ostavite sve po strani, prijatelji zele da vam pomognu.

 

SKORPIJA

Niste neko spreman da se  bori, ali cete morati. Jedna osoba vam stalno izmice za korak ispred vas. Budite na nivou zadatka i pokazite joj da ste spremni da se borite za nju. Vreme je da joj se priblizite.

 

STRELAC

Budite snazni i odgovorni kao i uvek, jer ce ovi dani zahtevati vasu snagu. Nesto cete cuti, ali nemojte nista preduzimati. Budite pametni da ne uzimate srcu price koje nece biti prijatne. Prije nego reagujete, proverite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa osecanja idu u smeru one koju  volite. Mozda je vreme da znate i njena osecanja i da ni ona nije ravnodusna. Vasa sreca samo sto nije potvrdjena, ali ste joj blizu. U hodu je ka vama, da cujete carobne reci ljubavi.

 

VODOLIJA

Vasa ocekivanja nece biti realna, ali nista za to! Mislite tako i ne znate drugacije, mada stvari deluju beznbadezno. Vreme je da se pomirite sa istinom i cinjenicama. Ipak volite da bar  gajite nadu dok postoji i najmanja sansa.

 

RIBE

Vase realno sagledavanje stvari samo vas vodi u pravcu one koju volite. Ono sto vidite i licno procenjujete, nije povoljno za vas. Postoje odredjene oklonosti koje vam ne idu u prilog, ali cete ih prevazici. Ovih dana cete uciniti sve moguce za ljubav osobe u srcu.

Stranice: 1 2