Blizanci, Vage, Vodolije tokom jeseni: Vreme je da izlijete svoje emocije osobi koja ce postati vasa srodna dusa!

Blizanci, Vage, Vodolije tokom jeseni: Vreme je da izlijete svoje emocije osobi koja ce postati vasa srodna dusa!

2024-09-04 Off By Admin

Put do srece vodi preko emocije, a vi ih konacno oslobodite iz svoga srca…I prosledite ih nekome, znate vec kome.

VAGA

Pred vama je smena leta i jeseni i vi ucinite da vam se pretoci bez velikih promena. Vreme je da pokazete da cete se usmeriti na neka konacna resenja koja vec dugo cekaju na resenja.

Zauzete Vage

Konacno cete morati i da se resite dilema u kojima ste i to ne svojom voljom.Stalno vam se sugerise na odredjene korake, a vi nikako da ih nacinite. Sad ili nikad, vreme je za nove korake i jedan definitivan rez.

Lepo je sto ste oprezni, ali ne smete biti tako spori. Ne budite bezvoljni, vec pokazite zelje i emocije. Dobro je sto ste oprezni, ali ne smete pokazati da ste nesigurni. Znajte sta zelite, sta hocete i od cega necete odustati.

Slobodne Vage

Put do vase srece vodi preko emocije, pa vi je konacno oslobodite iz svoga srca. I prosledite je vec znate kome. Nemojte da vam se neko dopada, a vi se pravite posebni i cutite o tome. Vreme je da prepoznate svoju srodnu dusu i da joj date svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ne dozvolite da vama ovlada vas inat i da vam bude vodja, samo zato sto nije po vasem.Ova jesen moze biti vasa najbolja jesen!

VODOLIJE

Tokom jeseni cete imati svasta i svakih desavanja. Najvaznije od svega je da ne dozvolite da vas vodi inat i vasa tvdoglavost. Da se ponasate kao da nemate emocije i da vas  se ne trice nista, jer nije po vasoj volji…

 

Zauzete Vodolije

Vreme je da se kod vas oseti da zelite saradnju, a ne razgradnju. Jednom recju to ce znaciti da ne pokazujete vecu ljutnju nego sto ima razloga za nju. Naucite da ne bude po vasem, nego onako kako svima odgovara. Nadjite kompromis i sa kolegama, ali i sa porodicom i partnerom.

 

Slobodne Vodolije

Pokazite vise akcije sto se tice dolazeceg perioda. Ukljucite se u sve planove da osvojite nekoga i da ne pitate ni sta, ni kako. Opredelite se cvrstom voljom da uspete bez obzira na cenu.

I u svakom slucaju ne dozvolite da vas guse emocije, vec pokazite sta osecate. U jednoj cete osobi prepoznati svoju drugu polovinu, svoju srodnu dusu.

 

Stranice: 1 2