Ne mogu da zive bez vas! Ako ste rodjeni u ovim znacima,javice vam se bivsi partner…

Ne mogu da zive bez vas! Ako ste rodjeni u ovim znacima,javice vam se bivsi partner…

2024-09-04 0 By Admin

 

   STRELAV

Vama sada nije ni na kraj pameti da vasa bivsa ljubav prma vama ima emocije. Ni u kom slucaju niste spremni da se vratite na stare staze ali ono sto je izvesno, vasa  bivsa ljubav zeli jos jednu sansu. VI toga  niste svesni ali ona vas voli iskreno i nema nimalo sumnje da je spremna da se bori za vas i za vasu ljubav. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako je vase srce sada slobodno, mozda ne bi bila greska da toj osobi bar date sansu da vam na delu dokaze da se kaje. Mozda se sada promenila, mozda je sada spremna da se bori za vas i za vasu srecu. Samo vi znate da li je to tako, i da li to uopste  zelite. No, ono sto je sigurno, taj poziv ce uslediti. Jer, vi imate za bivseg partnera nekoga ko zna da se bori za ono sto hoce i sto zeli. Sada nema nimalo sumnje da zeli vas, i da je spreman da ide na sve ili nista kako bi to i dobio.

Moramo da dodamo  za kraj da neki pripadnici vaseg znaka prema toj osobi nisu ravnodusni, te da cete jedva docekati njen poziv. Nekada moramo da se izborimo za ono sto hocemo,a nekada i da naucimo da cenimo novu sansu za srecu koja nam je data…

Stranice: 1 2