Bik,Devica,Jarac tokom jeseni: Doba koje menja sve i donosi najlepse moguce promene!

Bik,Devica,Jarac tokom jeseni: Doba koje menja sve i donosi najlepse moguce promene!

2024-09-04 Off By Admin

 

Vreme je za promene i vise vere u sebe i nekoga ko ce vam se naci na putu. Nekoga ko ce vam vratiti veru u ljubav i mogucu srecu…

DEVICA

Nemate sta da oklevate, vec da ucinite promene. Ako necete, one ce same da nadju vas. I bas te promene ce da menaju sve u vasem zivotu. Konacno je ovo doba za vise vere u ljubav i vise volje za sve sto zelite.

 

Zauzete Device

I dalje cete morati da idete svojim tokom i da radite za dvoje. Ipak se necete buniti zbog poslova, jer tako lecite sebe. Kako vise radite, tako manje mislite na sve ono sto vas opterecuje.

Imacete sansu novog zaposlenja, ili ce vas neko da angazuje za neku vrstu pomoci. Neke komentare cuvajte za sebe, umesto sto govorite sto mislite. Tako samo blisku osobu udaljujete od sebe.

 

Slobodne Device

Vi biste mogli da sretnete svoju veliku ljubav. Za vreme tokom jeseni, to bi mogao da bude najznacajniji dogadjaj. Sve drugo je na vama, pa cinite sve da vama bude lepo. Svakako da cete moci da ostvarite lepu vezu, a dalje njene tokove ce da odrede promene na koje budete spremni.

 

JARAC

Neko vec pokusava da vam ulije samopouzdanje i da vam vrati veru u ljubav…Samo je na vama da ga prepoznate u masi oko sebe.

Ako do sada niste bili voljeni i srecni, eto prilike. Ovo je doba koje menja sve, vase doba, mozda i najbolja moguca jesen vaseg zivota.

Zauzeti Jarac

Ucinite sve da se sa vasim paertnerom ne desavaju razmirice. Nadjite kompromis tamo gde nailazite na neistomisljenost. I svakako buditew podrska jedno drugome, umesto osoba koja zeli da ide ispred i da bude jaca.

Slobodni Jarac

Pokazite da volite i da cete voleti dok ste zivi! Zasto krijete osecanja koja vas guse, a volite ludo? Ne plasite se da ucinite prvi korak i krenete ka onoj koja vam je u srcu. Pa sta i ako budete odbijeni?

Tako bar necete zaliti sto niste bas sve pokusali i sve dali od sebe. Ne slusajte kako vas odvracaju da ce vas odbiti i tako vas cine neodlucnim.  Ovo moze biti jesen vaseg zivota, samo se ne dajte pokolebati!

 

Stranice: 1 2