Sreda,cetvrtak,petak:Ljubavnih 72.sata-evo sta sledi!

Sreda,cetvrtak,petak:Ljubavnih 72.sata-evo sta sledi!

2024-09-03 Off By Admin

Sreda,cetvrtak,petak,i ljubav.

 

 OVAN

Narednih 72.sata vama mogu da donesu ljubav. Vazno je da znate da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da se bori za vas. U naredna tri dana cete spoznati da ste voljeni. Da je nekome stalo do vas, sve ostalo je zaista samo na vama.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce narednih 72.sata doneti pravu ljubav. Dakle, vi ste znak koji ce se mozda zaljubiti na prvi pogled. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve mogucnosti su otvorene.

 BLIZANCI

Konacno cete uspeti u svojim namerama. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Razmislite o tome sta je ono sto vam treba za srecu. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Nemojte odustajati od svojih snova, zelja i planova.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RAK

Konacno sledi niz promena. Postoji neko ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Dakle, moguce je da ce uslediti jedno veliko pomirenje u narednih 72.sata. Bitno je da znate sta zapravo zelite. Bice ovo zanimljiv period.

 

 LAV

Konacno, sreca je konacno tu. Naredna tri dana ce doneti mogucnost da ostvarite svoje zelje i znajte da je ovo prilika da uspete u svojim namerama i planovima. Bice ovo tri dana kada cete uspeti da neke svoje zelje ostvarite na koje ste dugo cekali.

 

DEVICA

Morate znati sta je ono sto zelite. Vi ste znak koji ce morati da donese veliku odluku. Karma je videla sva vasa dela. Bitno je da u svakom trenutku imate na umu da je zivot jedan, i da treba da razmislite o tome sta zelite i sta vam treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2