Kraj prve radne sedmice u septembru donosi novi pocetak ovim znacima!

Kraj prve radne sedmice u septembru donosi novi pocetak ovim znacima!

2024-09-03 Off By Admin

VAGA

Budite jasni i konkretni sto se tice vasih osecanja. Neko vas jos uvek ceka, a vi se izjasnite. Ne preostaje vam nista drugo no da razjasnite svoja osecanja. Za sada su jos uvek pomesana i vreme je da ih stavite na ispit.

 

SKORPIJA

Vi ne idete na pocetak, vec samo nastavljate da startujete. Idete napred i svesni ste da vas je krenulo. Mozda je vreme za novi pocetak na emotivnom polju. Tu vam je lose i nikako da se stabilizujete.

 

STRELAC

Cinite sve da se pokazete u radnoj sredini. Mada je tek kraj prve radne sedmice, vec ste primeceni. Pokazacete svoje ideje i svoje planove koje imate. Bice to vas pocetak puta ka uspehu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Okrenite se sreci koja vas vodi i budite jasniji sta zelite. Nesto vam se desava i niste spremni da se bazirate na odredjene teme. Morate samo da se izjasnjavate i u planovima i u mislima.

 

VODOLIJA

Niko vas ne moze naterati da se menjate, a vi se morate menjati. Bar onda kada to zahtevaju neke situacije. Nemojte biti tvrdoglavi sto se tice jedne osobe. Dok se ljutite na nju duzi period, ona vas voli srcem. Ne znaci da cete se menjati tudjom voljom, ako pokazete da i vi nju volite.

 

RIBE

Novi pocetak je pred vama pa se snadjite sta cete i kako. Morate se snaci da budete racionalni i da znate sta je pred vama. Jedna osoba bi vas mogla povesti napred i vase srce bi moglo da se udruzi sa njenim. Kako stvari stoje, vama se vidi i novi pocetak emotivno.

Stranice: 1 2