Kraj prve radne sedmice u septembru donosi novi pocetak ovim znacima!

Kraj prve radne sedmice u septembru donosi novi pocetak ovim znacima!

2024-09-03 Off By Admin

Kraj prve radne sedmice u septembru donosi novi pocetak ovim znacima!

OVAN

Novi je mesec i novi pocetak svima, a sada i kraj prve radne sedmice.  Sami procenite sta ste uradili i sta mozete ocekivati. Ako ste dobro startovali. dobro cete i cekati. A vi ste uvek radno raspolozeni.

 

BIK

Ne mozete se bas pohvaliti lepim raspolozenjem, ali ste malo napredovali. Bar sto se tice neceg sto vam je bilo u prvom planu ovih dana. Makar da ste to uspeli, a za dalje morate odluciti. Nesto novo, novi pocetak, novi planovi!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

 

Vasa je volja da sami sebe stavljate u prvi plan. Tako cete ciniti i ovih dana mada cete tako da nekoga povredite. Znate vi ko za vas cini mnogo, a vi za njega premalo. Okrenite se partneru.

 

RAK

Budite svesni da ste ovih dana dali i vise nego sto mozete. Vi ulazete svoj maksimum i dalje ne mozete. Vreme je da ovih dana i vas partner ucini nesto za vas. Ako nista drugo, bar moze primetiti da ste preumorni od svih obaveza.

 

LAV

Imate na umu da pridjete jednoj osobi jer vam se svidja. Ucinite sve da joj pridjete i konacno se upoznate. Ako jos malo budete oklevali, necete docekati. Neko ce vam je preoteti ispred nosa.

 

DEVICA

Budite odgovorni sto se tice jedne osobe. Vreme je da shvatite da je zasluzila svu vasu paznju. Vec je kraj prve radne sedmice, a vi startujete dobro. Mozda je ovo pocetak do uspeha.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2