Svako ce morati nesto: Bik da nauci lekciju, Devica da sledi svoje srce, Skorpija da se emotivno stabilizuje…

Svako ce morati nesto: Bik da nauci lekciju, Devica da sledi svoje srce, Skorpija da se emotivno stabilizuje…

2024-09-02 Off By Admin

VAGA

Morate postati stabilna licnost, od nestabilne. I mada vi niste nestabilni, vec samo oprezni, tako se o vama misli. Vase je srce veliko i samo vaga levo i desno. A sve zato da ne biste odlucili pogresno i da ne biste povredili koga.

 

SKORPIJA

Morate da se emotivno stabilizujete, i ne samo emotivno, vec i emocionalno. U vama je haos misli i osecanja, a plasite se da ih pokazete. Vas emotivni svet je haotican i prazan, a vreme je da nadjete srodnu dusu. Ceka vas svetlo na kraju tunela.

 

STRELAC

Moracete konacno da mislite onovcu i da se novcano stabilizujete. Mada imate neki priliv novaca, nikada vam to nije dovoljno. Neki put je taj priliv preko prijatelja, sto znaci da vas prati i finansijska dobit. Ako budete pravilno ulagali, imacete za sebe.

 

JARAC

Vi morate samo da ostanete to sto jeste. Stoji i to da vas prijatelji cesto omalovazavaju cineci vas naivnim. Slede velike promene na bolje, ali vi ostaniste isti. Takvog vas neko voli, jer ga je osvojila dobrota vaseg srca.

 

VODOLIJA

Morate da saznate sta vam ko misli, pa pazite i budite oprezni. Ne morate bas sva osecanja na sunce, niti suze kada vam je tesko. Neko se sladi vasim suzama i zalopojkama, a vi i ne slutite kakav vam je prijatelj. Lazan oduvek, samo sto niste znali.

 

RIBE

Morate biti zreliji i ne ici glavom bez obzira! Ne slusate ni malo razum, vec samo srce, pa trpite posledice toga! Vreme je da se razbistre vode u vasem zivotu. Radno ce vam krenuti jer ste vredni i savesni. Da li ce i emotivno, zavisice od vas!

Stranice: 1 2