Ponedeljak,utorak,sreda:Prvi dani septembra donose emotivni haos jednom zodijaku!

Ponedeljak,utorak,sreda:Prvi dani septembra donose emotivni haos jednom zodijaku!

2024-09-01 Off By Admin

VAGA

Emotivni haos vas lomi i vuce vas i levo i desno. Opredelite se na koju vam je stranu prece. Svakako da teze preteze, pa se vodite tom narodnom izrekom. Mozda tako nadjete izlaz za haos koji vas je obuzeo.

 

SKORPIJA

Osecate  ljutnju za sitne reci i cesto nepotrebno planete. Cak ne i  nepotrebno, vec skoro i bezrazlozno. Ne smete brzati sa svojim reakcijama na necije reci i postupke. Nekog cete tako povrediti bas ovih dana, a necete biti svesni da gresite.

 

STRELAC

Nikada ne zelite da priznate istinu, vec se ljutite. Necete ni sada sabirati svoje pogresne korake koje cete praviti.Necete, vec cete krivicu da prebacuijete na drugu stranu. Bice ovo pravi dani da priznate svoje greske. Ako treba i da prihvatite poraz koji vam je nacinio emotivni haos i u dusi i u glavi. Prvi dani septembra mogu da promene sve.

 

JARAC

Vasa sreca je u vasem radu i obavezama. Tako se koncentrisete na posao, pa manje mislite o drugim stvarima. Kako god, vreme je za bolji ziviot i konacno ce ovi dani da budu taj pocetak. Korak napred, radno, porodicno, emotivno.

 

VODOLIJA

Pokazujete dozu razuma, ali niste uvek  spremni da udovoljite svima. vase srce  se trudi da izadje u susret jednome biku, i mozda jos nekome? Da li to gajite osecanja za dve razlicite osobe? Mozda ne mozete da se opredelite? Kako god moracete da budete oprezni.

 

RIBE

Okrenite se napred i znajte da vas cekaju bolji koraci. Moracete da startujete najbolje moguce sada, kako biste kasnije bili stabilni. Ne stvarajte haos tamo gde ga nema, vec sami sebi krcite prolaz ka dalje.

Stranice: 1 2