Ovan,Bik,Blizanci i Rak:Evo sta sledi od 1. do 10.septembra!

Ovan,Bik,Blizanci i Rak:Evo sta sledi od 1. do 10.septembra!

2024-09-01 Off By Admin

  BLIZANCI

Dragi nasi, u narednih deset dana cete doziveti iznenadjenja. Vama ce neko priznati da nije bio fer prema vama. Mozda cete prosto videti necije pravo lice, i moguce je da ce doci do toga da se silno razocarate. Ako ste sada u vezi mozda cete prosto biti prevareni ili razocarani i naravno da vam nece biti lako u danima pred nama.U prvim danima septembra sledi mnogo toga.

Nemojte odustajati od svojih planova vec se fokusirajte na ono sto zeli vase srce, ali znajte kada je vreme da se okrenete i odete, ma koliko da vam bilo stalo.

No, ako vec vidite da neko nije fer prema vama, samo dajte sebi to pravo da odete dalje. Da krenete dalje, da zaboravite, pa cak i ako vam se cini da se to nikada necete desiti.

Karma i zvezde imaju velike planove za vas. No, da bi se oni ostvarili, vi ste znak koji mora da prizna sta zeli, i da se prosto fokusira na to.

Zelje se nece ostvariti tek tako. Morate da se posvetite ostvarenju istih. Da se borite.

 

RAK

U narednih deset dana cete biti znak koji ce biti apsolutni miljenik sudbine. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Morate znati da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova vec idite korak po korak ka svom cilju. Novac ce vama prosto “padati sa neba” pa je izvesno da cete u narednih deset dana vasi snovi konacno biti ostvareni, bar kada je u pitanju karijera.

Ako zelite novu ljubav, imajte na umu da je doslo vreme da pustite da vas vodi vase srce jer ce jedino ono i umeti da vas odvede u pravom smeru. U smeru srece.

Rakovi koji su u duzim vezama ce uspeti da ostvare svoje snove, jer je moguce da ce cak doci i do prosidbe. Slede vam divni dani i mogucnost da vasi snovi dobiju dimenziju realnosti.

Stranice: 1 2