Nedeljni horoskop od 1. do 7.septembra:I nemoguce ce biti moguce!

Nedeljni horoskop od 1. do 7.septembra:I nemoguce ce biti moguce!

2024-09-01 Off By Admin

 VAGA

Odlicno cete biti raspolozeni. Bice ovo period kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ucinite onako kako vam nalaze srce i znajte da nema sumnje da cete tek moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Sve ostalo je samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Odlicno raspolozenje vas ocekuje u danima koji slede. Prva sedmica meseca ce vama doneti srecu i priliku da se vase zelje ostvare. Morate znati sta je ono sto zelite  i da se ponasate u skladu sa tim. Bice ovo period kada cete moci da se radujete.  Nedeljni horoskop najavljuje srecu.

 

 STRELAC

Ovo je prilika da mislite na sebe. Bice ovo jako lep period za vas i dolazi do toga da vam se okrene kolo srece. Nemojte zaboraviti ljude koji su vam slomili srce, ali nemojte ni kategoricno odbijati da ih saslusate, jer neko iskreno zeli pomirenje.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan ovan. Da je odan, iskren, da je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama, i bicete znak kojem sledi ostvarenje velike zelje. Bice ovo vas srecan period.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete biti znak koji ce uspeti u svojim namerama. Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Razmislite o tome sta zelite, jednom ovnu ste svaki dan u mislima i prva sedmica moze da bude i sedmica za emocije.

 

  RIBE

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce prva sedmica meseca doneti ljubav. Doci ce do toga da se uverite da vas neko voli iskreno i iznad svega. Prva sedmica meseca donosi ljubav, ali je moguce da ce to biti i jedna osoba iz proslosti.

Stranice: 1 2