Ljubavnih 72.sata:Evo sta sledi na polju emocija tokom ponedeljka,utorka i srede!

Ljubavnih 72.sata:Evo sta sledi na polju emocija tokom ponedeljka,utorka i srede!

2024-09-01 Off By Admin

 VAGA

Odlicno cete biti raspolozeni u naredna tri dana. Bice mnogo lepih ljubavnih trenutaka i jasno je da ste osoba koja ce moci da kroji svoj zivot na nacin na koji vama odgovara. Nemojte bezati od emocija vec se radujte onome sto dolazi.

 

 SKORPIJA

Jako je vazno da kazemo da ste osoba koja ce moci da kaze da je uspela u svojim namerama. Sledi vam niz divnih ljubavnih trenutaka u bliskoj buducnosti i neke vase zelje ce konacno biti ostvarene. Razmsilite o svojim  planovima.

 

STRELAC

Ovo je vas period kada cete saznati da vas neko voli. Bitno je da znate sta hocete i da uzivate u zivotu na pravi nacin. Nemojte zaboraviti da imate prava da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Uvek su vam drugi bili vazniji, sada je pravo vreme da mislite na sebe.

 

JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete spoznati sta je to prava ljubav. Jedna vodolija sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala. Nemojte dizati ruke od svojih zelja, planova, od onoga sto zelite. Slede vam neke divne stvari.

 

VODOLIJA

Ljubavnih trenutaka ce biti u bliskoj buducnosti. Morate znati sta je ono sto zelite i ponasati se u skladu sa tim. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li i vi to zelite, to samo vi znate jer iznenadjenja mogu da uslede.

 

RIBE

Slede vam divne vesti. Imajte na umu da je ovo vas period kada cete moci da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Sve ostalo je samo na vama. Dajte sebi vremena da se fokusirate na svoje zelje jer je zivot samo jedan.

Stranice: 1 2