Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Narednih deset dana donose preokret!

Lav,Devica,Vaga,Skorpija:Narednih deset dana donose preokret!

2024-09-01 Off By Admin

  VAGA

Dragi nasi, narednih deset dana donose promene. Bicete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Dakle, narednih deset dana ce doneti mogucnost pomirenja, povratak nekoga iz vase proslosti.

Male su sanse da ce to biti bivsa ljubav, to ce pre biti neki prijatelj ili clan porodice sa kojim vec neko vreme niste u kontaktu. Bice ovo period tokom kojeg cete uspeti da ostvarite svoje snove, a vi konacno postati znak kojem sledi niz promena na koje niste bili spremni.

Razmislite o svojim zeljama i pazite sta zelite, jer znajte da moze i da vam se ostvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

 

Ljubav vam kuca na vrata. Dakle, u narednih deset dana ce i nemoguce biti moguce. Morate znati da je doslo vreme da se fokusirate na svoje zelje i da uzmete svoj zivot u svoje ruke. Ovo je period kada cete zeleti da promenite mnogo toga u svom zivotu.

Radicete mnogo, imate velike ciljeve, ali je izvesno da je potrebno mnogo truda da bi ste ih i ostvarili.

Ako postoji neko do koga vam je stalo, sada je pravo vreme da krenete ka toj osobi. Da prosto kazete onako kako jeste, onako kako osecate, zelite, jer je samo tako ispravno. Cak i u slucaju da vas ta osoba odbije, bar cete znati da ste probali, da ste pokusali…

Nekada moramo da dozivimo poraze da bi smo znali da cenimo pobede. Razmislite o tome.

Stranice: 1 2