U septembru se vraca bivsa ljubav u zivote ova tri znaka zodijaka!

U septembru se vraca bivsa ljubav u zivote ova tri znaka zodijaka!

2024-08-31 Off By Admin

  SKORPIJA

Nema razloga da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo jako zanimljiv period za vas. Moramo da kazemo da ce vasa bivsa ljubav da se vrati u vas zagrljaj. Odnosno, pozelece da vas vrati, a  da li ce do toga doci, to samo vi znate. Bitno je da imate na umu da je ovo period kada cete moci sami da krojite svoj zivot po svojoj licnoj meri.

Moramo da dodamo da je jasno da je jednom raku stalo do vas vise nego sto mozete da zamislite, pa ako je vasa bivsa ljubav rodjena u ovom znaku… Onda prosto sebi dajte priliku da zivite svoj zivot onako kako vi mislite da treba. I ako tu osobu volite, onda je jedino sto u ovom trenutku treba da uradite-da je pustite nazad u svoj zivot jer vi imate prava na to! Na srecu, novu, ukoliko vam ona na delu dokaze da se kaje sto vas nije cuvala i cenila.

 

  STRELAC

Vama ce emocije biti pojacane u danima pred nama. Mnogi od vas ce prosto shvatiti da su srecni samo kada je tu pored vas jedna bivsa ljubav. U septembru cete imati mogucnost da sa tom osobom nastavite tamo gde ste stali. Vrlo je vazno da se radujete u danima koji slede, i da naucite da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako patite zbog nekoga iz proslosti, ako vam fali, onda prosto ucinite prvi korak ka njoj. Cak i po cenu toga da vas odbije, bar cete znati da ste probali, da ste se borili za vasu srecu.

Za neke od vas sledi iznenadjenje kada se upravo ta bivsa ljubav javi zato sto je prosto shvatila koliko vi vredite. I koliko je iskreno,istinski srecna samo kada je pored vas…

Stranice: 1 2