Strelac i Jarac:Od 1. do 15.septembra slede i nove ljubavi!

Strelac i Jarac:Od 1. do 15.septembra slede i nove ljubavi!

2024-08-31 Off By Admin

Jednom od ova dva zodijaka sledi dvostruka sreca! Saznajte sta ce doziveti strelac i jarac u bliskoj buducnosti.

 

 

STRELAC

 

Slede prvi dani septembra. Mnogo toga ce biti moguce. Jednom je vreme i da i vi ne budete samo jaki ljudi, vec i nezne i osecajne duse. Vreme je za nova poznastva, nove ljubavi i nove nade. Zato gledajte kako cete da pokazete svoje pravo lice. I naravno pred kime, a da se ne razocarate. Vec ste nekima davali svoje srce i svoje poverenje, a oni su vas izneverili. U pitanju je i vasa nezavisnost, vi ste znak koji mora da izadje jaci iz svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imacete mnogo toga u planu, ali da vas odmah upozorimo. Sto se tice planova, pazite sta cinite i kakve poteze povlacite. Neki potezi koje planirate, mogli bi se pokazati pogresnim potezima. Osim toga lako biste se odlucili na neke rizicne finansijske poteze i ulaganja.

Bez obzira na sve, vasa sledi priliv novca, tako da ce vasi bliznji da se cude. Vasa zarada ce im  postati tema razmatranja. Postacete tema za ogovaranje jer cete im smetati. Bicete neko ko zna da od nicega stvori nesto. Neko ko se ne da, i ko ce da brani svoje interese.

Kada pricamo o ljubavi, imajte na umu da je sve moguce, i da ce prvi dani novog meseca doneti i priliku da ostvarite svoje zelje, potrebe, snove… Mozda cete moci da se vratite i u zagrljaj nekoga iz svoje proslosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2