Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovo su dani za emotivnu srecu i poslovni uspeh!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Ovo su dani za emotivnu srecu i poslovni uspeh!

2024-08-31 Off By Admin

VAGA

Mozda necete biti tako hitri ad donesete neke oidluke, ali cete biti oprezni.  Ucinite da se srede neke stvari  i da neke dileme pojednostavite. Osim sto vam neki zameraju da ste neopredeljeni, i sami sebi cinite problem. Olaksajte sebi.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti adni koji vamne donose emotivnu srecu, ali hoce poslovni uspeh.Doci ce do zahladjenja vasih odnosa sa nekim bliskim osobama.  Bunicete se i zaliti sto je tako, ali ce  biti i vaseg udela.

 

STRELAC

Idete za onim sto ste naumili i necete stati. Vas uspeh ce biti vas cilj od kojeg ne odsustajete. Neki ce vas ovih dana obeshrabrivati da tezite nemogucem. Pokazite im da cete uciniti moguce, samo sto nemaju dovoljno poverenja u vas.

 

JARAC

Ne budite tvrdoglavi po pitanju prijateljskih saveta. Vazno je da ih poslusate i razmotrite njihove namere. Na vama ce biti sta cete da uslisite a sta necete. Bice najbolje da ih ne zanemarite kako ne biste ispali naivni. Ima ih i laznih, ali ce vam jedan deliti najiskrenije savete.

 

VODOLIJA

Zasto odbijate glas razuma  i upozorenja koja vam slede? Ne budite tvrdoglavi kada je u pitanju jedna osoba. Samo koristi vasu dobrotu i zna da cete popustiti jer je volite. Koliko je iskrena prema vama? Vreme je za neke istine.

 

RIBE

Pokazite racionalnost u nekim situacijama koje vam slede. Kako god, moracete i da spustite loptu za radi mira. Prisustvo partnera vam ne uliva emotivnu srecu jer nece biti po vasem. Presaberite svoja osecanja i gledajte da sesrede vasi zahladneli  odnosi. Ili vam se dopada jos neko drugi?

Stranice: 1 2